Programma
Home

Programma

Programma

Meeting 1: Kick-Off Healthy Snack Challenge

 

De aftrap van het project met volop info over het project, maar… vooral veel proeven en kennismaken met jonge, vernieuwende foodstarters. Daarna samen sparren over jullie nieuwe snack en samen een moodboard maken. Klaar? Tijd voor een lekkere, duurzame snack!

 

Meeting 2: Een blik in de keukens van Foodtech Brainport.

 

De foodsector in Helmond bloeit volop. Wist jij dat hier gewoon frikadellen gemaakt worden? Maar ook bedrijven die zich bezighouden met de technologie achter voeding. Hoe kunnen we producten langer houdbaar maken om verspilling tegen te gaan? Vandaag gaan jullie een kijkje nemen bij foodbedrijven!

 

 

Meeting 3: Over smaak valt niet te twisten

 

‘Vind jij wortels lekker?’ ‘Nou, ik niet hoor!’ Over smaak valt niet te twisten, maar… wel van alles te leren. Wat is smaak en hoe kun je het ontwikkelen? Wat voor smaken passen goed bij elkaar en welke niet? Een leerzame en vooral smakelijke dag!

 

 

Meeting 4: Mix en Match

 

Mix en Match. Een nieuwe snack, maar welke producten, welke kruiden, welke sausjes passen bij elkaar? Tijd om de keuken in te duiken en te testen, proeven en weer uitproberen.

 

Meeting 5: Kitchen rules… aan de slag!

 

Samen in de keuken en aan de slag! Vandaag gaan jullie producten gebruiken, samenvoegen, mengen en vooral proeven. Welke is het lekkerst? Dan gaat dat hem worden: jullie nieuwe, gezonde, té lekkere snack!

 

 

Meeting 6: Snack Challenge, de finale

 

Le grande finale… samen eerst de keuken in en dan de presentatie. Met volop publiek in de zaal dat allemaal wil proeven wat jullie de afgelopen tijd geleerd en gemaakt hebben. Het belooft zeer smakelijk te worden!

hfsc